Galeria

  • Święto Dyni w średniakach (2017-10-31)_3
1 2 3 4 5 6 7 8

Kto na stronie.

Odwiedza nas 190 gości oraz 0 użytkowników.

 

 

Szanowny Rodzicu, Opiekunie Prawny

W związku ze zmianami w zakresie ochrony prywatności chcielibyśmy przypomnieć cele i zasady na jakich przetwarzamy dane osobowe Państwa i Państwa Dziecka.

Kto przetwarza dane osobowe Państwa i Państwa Dziecka?
Administratorem danych osobowych jest Zespół Szkolno-Przedszkolny nr 11 z siedzibą w Rybniku, ul. Ks. Henryka Jośki 25.

Dlaczego przetwarzamy dane osobowe Państwa i Państwa Dziecka?
Podane dane osobowe są przetwarzane w celu wypełnienia obowiązków prawnych ciążących na Zespole,
a w zakresie w jakim podanie danych osobowych jest dobrowolne (np. upublicznianie wizerunku) – na podstawie wyrażonej przez Państwa zgody.

Dane osobowe Państwa i Państwa Dziecka będą przetwarzane również w środowisku informatycznym, co oznacza, że mogą być także tymczasowo przechowywane i przetwarzane w celu zapewnienia bezpieczeństwa
i poprawnego funkcjonowania systemów informatycznych, np. w związku z wykonywaniem kopii bezpieczeństwa, testami zmian w systemach informatycznych, wykrywania nieprawidłowości lub ochroną przed nadużyciami i atakami.

Jakie mają Państwo prawa?
Dzięki zmianom w przepisach możecie Państwo:
- wiedzieć, jakie dane przetwarzamy i co z nimi robimy,
- poprawiać dane, gdyby znaleźli Państwo w nich błędy,
- przenieść dane tam, gdzie będziecie Państwo chcieli, o ile będzie to technicznie możliwe.

Jeśli uważają Państwo, że przetwarzanie przez nas danych osobowych narusza Państwa prawa – powiedzcie nam o tym. Staramy się reagować na Państwa uwagi i sugestie, wyjaśniać Państwa wątpliwości. Przysługuje Państwu także prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego, w tym do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych (do 25 maja 2018 roku nazywanego Generalnym Inspektorem Ochrony Danych Osobowych).

Komu udostępniamy dane osobowe Państwa i Państwa Dziecka?
Zespół, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim danych osobowych Państwa i Państwa Dziecka, za wyjątkiem sytuacji, w których posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do realizowania zadań Zespołu, np. innym administratorom obsługującym systemy teleinformatyczne Zespołu.

Jak długo przechowujemy dane osobowe Państwa i Państwa Dziecka?
Zespół przechowuje dane osobowe przez okres ustalony na podstawie przepisów archiwalnych, a w przypadku danych osobowych podanych dobrowolnie – do czasu wycofania Państwa zgody, lecz nie dłużej niż przez okres ustalony na podstawie przepisów archiwalnych.

Jak mogą się Państwo z nami skontaktować?
Zespół wyznaczył inspektora ochrony danych osobowych, z którym mogą się Państwo skontaktować listownie, na adres: Zespół Szkolno-Przedszkolny nr 11 w Rybniku, ul. Ks. Henryka Jośki 25, 44-217 Rybnik lub pocztą elektroniczną, na adres: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. w każdej sprawie dotyczącej przetwarzania danych osobowych.

mama
dziękuję wam
Serdecznie dziękuję całej kadrze przedszkola nr 36 za superprofesjonalne zajęcie się moim dzieckiem. To jak zostało potraktowane i co z niego wynosi dzień w dzień, przerosło wszystkie moje oczekiwania. Nie spodziewałam się, że nadejdzie dzień, w którym pójdę do pracy ze świadomością że moje dziecko jest dobrze zaopiekowane. Dziękuję Wam.
Mirela
Głosowanie na najlepsze przedszkole
Głosujmy!!! ;) http://rybnik.naszemiasto.pl/artykul/galeria/1759437,najlepsze-przedszkole- w-rybniku-ktore-daje-najlepsza-opieke-dzieciom-glosowanie-przedszkole-nr-36 -w-zespole-szkolno,galeria,4699079,id,t,tm,zid.html
Barbi
Świetna stronka
:p Super profesjonalna strona. Brawo :grin Widać, że przedszkole działa bardzo prężnie, tylko pogratulować. Życzę powodzenia, sukcesów i docenienia przez innych.

 

Copyright © 2012. All Rights Reserved.